Известие

Collapse
No announcement yet.

Let's ROCK!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
    Fear?
    Aз съм свободен все още.
    Ама времето тече - Europe - The Final Countdown
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      http://vbox7.com/play:a9758b3c - Dire Straits - Lady Writer

Това се слуша в колата винаги с волумето на мах и с припяване.

Поздрав за old alfist!
      Благодаря - за в колата при мен е Six Blade Knife /не мога да му намеря свестен линк/.
      Едни от първите матрични дискове ми бяха на Dire Straits през далечната 1991г. Тогава ги правеха в ДЗУ-Стара Загора и бяха абсюлютно идеални копия на оригиналните дискове - дори с кодовете. Тогава ни ги носеха увити във вестници.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        ...
        Тогава ги правеха в ДЗУ-Стара Загора и бяха абсюлютно идеални копия на оригиналните дискове - дори с кодовете. Тогава ни ги носеха увити във вестници.
        Какви вестници... бяха ми донесли цял чувал от бракуваните... объркана лицева страна... картинката Roxette- Joyride ... диска на Carpenters и все разни такива! Много важно ... етикети.
        Наистина качествен Stuff, но от тогава ми останаха познанствата с хората които правеха матриците! Все още си партнираме и сме в прекрасни отношения.
        Have A Nice Day
        o/_______\o
        (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
        []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
          Какви вестници... бяха ми донесли цял чувал от бракуваните... объркана лицева страна... картинката Roxette- Joyride ... диска на Carpenters и все разни такива! Много важно ... етикети.
          Наистина качествен Stuff, но от тогава ми останаха познанствата с хората които правеха матриците! Все още си партнираме и сме в прекрасни отношения.
          Явно мойте са били "по-качествен брак". А плеъри имаше само тези на Philips пак от ДЗУ-то и си седяха така по магазините и никой не ги купуваше, защото не се продаваха CD-та./само в Кореком имаше по някой диск и струваха около 20$/
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 18:23.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

• Като гледам, че споменавате Roxette да се включа, че ги обожавам...
            Като по-малка си бях влюбена в Пер. (Егати пича беше особено в клипа на How do you do).
            sigpic
            Имам си количка,Жълта и добричка!
            Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
            - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Явно мойте са били "по-качествен брак". А плеари имаше само тези на Philips пак от ДЗУ-то и си седяха така по магазините и никой не ги купуваше, защото не се продаваха CD-та./само в Кореком имаше по някой диск и струваха около 20$/
              Остави не искам да си спомням за тия времена защото отвътре ми идва да...
              Познавах хора които се занимаваха с проектирането на глави за Твърди дискове и се наложи да се преквалифицират в "дърводелци"!
              Тези които са се занимавали с електромеханика знаят какво представлява и как работи главата на твърд диска и какви знания и квалификация са необходими дори само за да се "открадне"!
              Съборихме каменни къщи за да строим колиби... имам някакво наблюдение какво е положението горе долу в момента в ДЗУ... жалка картинка.
              Какво да се прави "Грешки на растежа"

Sorry за off-a
              Last edited by fade; d.m.y г., 12:27.
              Have A Nice Day
              o/_______\o
              []=о===о=[]

Comment

• Я стига спамихте хубавата тема.

http://www.youtube.com/watch?v=u_tORtmKIjE
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
                  Като гледам, че споменавате Roxette да се включа, че ги обожавам...
                  Като по-малка си бях влюбена в Пер. (Егати пича беше особено в клипа на How do you do).
                  И аз много си ги обичам... това е една от малкото групи които съм си сложил в телефона и слушам в самолета и по летищата докато чакам. Някак си ми създава настроение и самочувствие на европеец и импонира с обстановката!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                    Я стига спамихте хубавата тема.

http://www.youtube.com/watch?v=u_tORtmKIjE

Ако може да върна жеста - велик китарист и супер кака!
                    Ritchie Blackmore's Night - Shadow Of The Moon

Comment

• Я да втвърдим малко обстановката с една детска група
                      http://www.youtube.com/watch?v=Ma-flhGQUr8
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        И аз много си ги обичам... това е една от малкото групи които съм си сложил в телефона и слушам в самолета и по летищата докато чакам. Някак си ми създава настроение и самочувствие на европеец и импонира с обстановката!
                        Просто всяка една тяхна песен е толкова заредена с положителни емоции, че....
                        Поздрав с I don't want to get hurt - не е от най-известните, но е хубава мноого
                        sigpic
                        Имам си количка,Жълта и добричка!
                        Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                        - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

• А дали да не включим Турбото ?!?
                          http://www.youtube.com/watch?v=HfDVY9pK2Oc

Comment

• Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
                            Просто всяка една тяхна песен е толкова заредена с положителни емоции, че....
                            Поздрав с I don't want to get hurt - не е от най-известните, но е хубава мноого
                            Благодарим за поздрава! Обаче не съм много съгласен че всяка тяхна песен е заредена с положителни емоции
                            Примерно This one, makes me feel sad

И много други разбира се...
                            Have A Nice Day
                            o/_______\o
                            []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                              Ако може да върна жеста - велик китарист и супер кака!
                              Ritchie Blackmore's Night - Shadow Of The Moon
                              И адаш, както често се случва в живота... Хубавата кака развали хубавия китарист!
                              Такъв искам да го запомня!
                              Last edited by fade; d.m.y г., 13:44.
                              Have A Nice Day
                              o/_______\o
                              []=о===о=[]

Comment

• Да се включа с нещо много,много,много любимо!
                                Алис Купър!

Alice Cooper - Poison

така ми звъни телефона даже
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X